Jdi na obsah Jdi na menu
 


MICINKA

 

Ahoj chci vám o sobě a o mém životě říci....

Tak jmenuji se Micinka (Míca), i když jsem prožila mnoho hrozných chvil. Jsem pořád šťastná a veselá i se svým synkem, ale to předbíhám. Však poslechněte si, co jsem prožila.

 Vše to začalo tím, že jsem se narodila, bylo nás pět (koťátek), měla jsem tři sestřičky a jednoho bratříčka. Já osobně si myslím, že jsem nejvíce podobná své mamince. Musíme se však posunout dál. Velké jsem to měla štěstí na své páníčky, které mám ráda i kvůli tomu, že mi zachránili život.

 Když se mi narodil můj syn Garfield (o kterém tu bude ještě řeč) nebylo mi moc dobře, tak jsem si ho odnesla na půdu. Jeden den musel vydržet sám bez jídla 119.jpg:( . Moji páníčci mě odvezli na veterinu, tam mi trochu  pomohli injekcí a když  jsme se vrátili, utíkala jsem triskovou rychlostí na půdu pro Garfa. Naštěstí mě viděli jak pádím domů otevřeli mi dveře a já jsem ho položila na podlahu a upadla jsem .... pak už to šlo od desíti k pěti. Jeli se mnou na veterinu a následovala operace. Ta operace mi zachránila život. Jsem první kočka co tu operaci přežila.

 Teď už jsem ta nejšťastnější kočka pod sluncem:)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

článek

(Milany, 3. 1. 2013 18:51)

máš to moc hezky napsaný tohla bych v životě nenapsala

nic moc

(zuzka, 12. 8. 2012 22:42)

nic moc ale hezky obrazek

diky

(eliska, 31. 12. 2011 12:49)

dekuji ty taky a ty fotky sou uzasny

to je ale krasa

(Eliska, 30. 12. 2011 15:35)

jeeeee ja mam taky stranku sapsulko koukni se na www.svetkocekakotatek.estranky.cz